Estris i Coneixements

XEROJARDINERIA i MEDITERRÀNIA. “Xeriscape” és un concepte de Califòrnia (USA) en l'ús sostenible d'espècies aclimatades al clima mediterrani i formes de disseny que persegueixen l'estalvi d'aigua i de manteniment. La Mediterrània ens dona llum, colors i textures que combinem perfectament per donar placidesa i un caràcter bucòlic al jardí.

ESPÈCIES. Amb un domini d'un miler d'espècies diferents. Escollim les plantes pel lloc on les plantarem, pel clima, per l'espai o per l'us. I sempre proposem espècies que lliguin en l'entorn més immediat.

HISTÒRIA i HARMONIA. Del Renaixement aprenem a fer parterres de Mytrus comunis, a gestionar l'aigua i a solucionar els desnivells de la Toscana. Del Realisme francès, l'ús de la pota d'oca és important, així com el retall, ja après amb la topiària. Les formes suaus del paisatgisme anglès, i també l'agrupació de les espècies fent masses. Church, Burle Max, Jellicoe, Page, Rubió i Tudurí. Tota aquesta important base,ajuda a prendre iniciativa i a estudiar i posar en pràctica sistemes moderns combinats amb pràctiques antigues.C/Antoni Gaudí, 16 · 08182 · Sant Feliu de Codines · Tel. 667 51 57 29 · info@deverd.net APEVC associació de profesionals dels espais verds de Catalunya Royal Horticultural Society Gremi de jardineria de Catalunya