Feia poc que havíem estat a la Floriade del 2002, a Holanda; en aquests llocs sempre s'hi poden observar les tendències en jardineria, el disseny i les necessitats dels clients. En vam treure algunes de les idees que després vam aplicar a aquest treball.

Durant un esmorzar que ens va oferir el client vam traçar un esborrany del que podria ser el jardí i el client quedà captivat per la senzillesa de línies i pels materials utilitzats.

Vam treballar el lloc a partir d'uns esbossos fets aquell mateix matí i el resultat n'és un projecte amb ritme unit a la vivenda, per les línies mestres i els colors utilitzats en el paviment.

Paviments en el sentit de pas, plantes enfiladisses -boniques per la seva floració-; teixos, un caducifoli i un xiprer, tendeixen a tocar el cel. Tot això forma aquest espai sostenible i de baix consum d'aigua.

2002

C/Antoni Gaudí, 16 · 08182 · Sant Feliu de Codines · Tel. 667 51 57 29 · info@deverd.net APEVC associació de profesionals dels espais verds de Catalunya Royal Horticultural Society Gremi de jardineria de Catalunya