deVerd és una  marca de qualitat i de jardins personals, portada per Lluís Llopis, Mestre Jardiner, amb més de 20 anys d'experiència en tots els àmbits de la jardineria. A deVerd elaborem el disseny del teu jardí, executem el projecte i si ho desitges, en fem el manteniment.

El contacte directe amb el client ens fan molt propers i resolutius en el teu jardí. Els nostres clients avalen aquesta referència, i els jardins arreu de Catalunya en són un bon exemple.

Pensem  el  teu  jardí  i  en  busquem  l'atemporalitat,  amb  línies  senzilles  i  harmòniques, apliquem la història de la jardineria i ho fem amb materials nobles i sostenibles.

Hem estudiat per a això i treballem per a millorar; disposem de la sensibilitat dels “càrmens” de  l'Al-Àndalus,  de  les  solucions  constructives  per  al  desnivells  dels  jardins  del  renaixement  italià,  del treball  visual  en  la  geometria  dels  jardins  del  realisme  francès,  de  la  integració  i  aproximació  del paisatgisme anglès a la natura, de la magnitud a petita escala en els jardins del segle XX i aprenem de la sensibilitat dels jardiners orientals.

Línies netes i clares configuren l'espai, ordenen i desordenen allò que creem i configuren una  personalitat  única  al  teu  projecte.  Combinem  materials  moderns  i  apliquem  recursos  històrics,  el coneixement vegetal i la interpretació de l'entorn; tot això per obtenir un disseny harmoniós, atemporal, senzill i sostenible.

Així treballem des de fa molts anys i ens enriquim del present per mirar endavant i obtenir alts estàndards de qualitat.C/Antoni Gaudí, 16 · 08182 · Sant Feliu de Codines · Tel. 667 51 57 29 · info@deverd.net APEVC associació de profesionals dels espais verds de Catalunya Royal Horticultural Society Gremi de jardineria de Catalunya